ŠKOLNÍ BATOHY BAAGL

ŠKOLNÍ BATOHY BAAGL

Hledáte pro své školáky kvalitní a originální batohy? Pak určitě sáhněte po některém z nepřehlédnutelných kousků původní české značky BAAGL! Ta se letos rozhodla vnést na náš trh svěží vítr a přichází s novou, dosud nejrozsáhlejší kolekcí, jež si neklade za cíl nic menšího než podpořit školáky v odvaze být sami sebou, nebát se udělat chybu – zkrátka vyrůstat s odvahou! Spokojení budete vy rodiče, ale i vaše děti. Vyberou si všechny holky i kluci, kteří chtějí být nepřehlédnutelní a cool v každé situaci.

Základními produkty značky BAAGL jsou kromě aktovek také školní batohy. Najdete u nich velké množství detailů, které zvyšují komfort při jejich nošení.

K přednostem batohů patří zejména:
ERGONOMIE – vyztužená, ergonomicky tvarovaná záda – díky tomu aktovka dobře sedí a nemá negativní vliv na správné držení těla.

NÍZKÁ HMOTNOST – lehká konstrukce s podpůrnými body v kritických oblastech – hmotnost prázdného batohu je pouhý 1 kg (při nosnosti až 7 kg); hmotnost má totiž významný vliv na správný růst a formování těla dítěte.

REFLEXNÍ PRVKY – dostatek reflexních ochranných prvků – zajistí bezpečnost a dobrou viditelnost dítěte za špatného počasí, v šeru nebo ve tmě.

NASTAVITELNÉ POPRUHY – dostatečně široké, snadno nastavitelné popruhy – dobře polstrované a prodyšné ramenní popruhy podporují správné nošení a optimální rozložení nákladu na celou plochu zad; celkovou stabilitu aktovky zajišťují ještě hrudní a postranní kompresní popruhy.

CHYTRÁ ORGANIZACE – školní batohy jsou navržené tak, aby měl školák vše potřebné vždy po ruce; mají tři samostatně uzavíratelné komory s vnitřním organizérem a kapsou na 15palcový notebook či tablet, přičemž je myšleno na to, aby byl těžší obsah umístěn co nejblíže zádům – váha je tak přenášena na tělo a záda si uleví.

DALŠÍ VYCHYTÁVKY – jako pevné ucho na přenášení, vyztužená tajná kapsa na různé drobnosti umístěná vespod batohu, flexibilní kapsa na láhev a v neposlední řadě dárek pro radost ke každému školnímu batohu!

VELKÝ VÝBĚR DOPLŇKŮ – v kolekci kromě certifikovaných batohů najdete také sáčky na sport nebo penály, které můžete sladit do jednoho motivu. Oblíbené sáčky BAAGL prošly inovací. Jsou z pevného a omyvatelného materiálu, ve verzi s prodyšnou síťkou nebo kapsičkou na zip. Uzavírají se pomocí pevných tkanic, jež zároveň umožňují nošení na zádech.

z Blogu odvahy

Jak správně vybrat dítěti školní tašku, abychom předešli problémům s páteří?

Rozhovor s fyzioterapeutkou Ivou Bílkovou o ergonomii, vlastnostech školních aktovek a batohů a kritériích jejich správného výběru Jaká jsou specifika...

Čím větší, tím lepší… a taky lehčí! Seznamte se s batohy Coolmate

Jako každý rok i letos rozšiřuje BAAGL svou kolekci o novinky, které se pyšní řadou inovací a vychytávek stejně jako...

Ergonomie, design a udržitelnost! To je naše nová kolekce městských batohů!

Navzdory alarmujícím zprávám o množství produkovaného odpadu, tajících ledovcích a vymírajících živočišných druzích se chování populace na planetě Zemi razantním...

Jak správně nastavit batoh nebo aktovku? Zeptali jsme se fyzioterapeutky Ivy Bílkové

Váš prohlížeč nepodporuje video tag. Věděli jste, že v souvislosti se špatným nastavením a užíváním aktovky či batohu hrozí dítěti...

BAAGL je takové moje dítě

S designérkou a brand manažerkou Marií Malákovou o budování úspěšné značky, výchově dcery a českém designuNarodila se v Chomutově jako...

Představujeme nový produkt – dětské bačkůrky BAAGL & FARE!

Hledáte pro své dítě kvalitní bačkůrky? Už nemusíte! BAAGL rozšiřuje sortiment o ergonomické dětské přezůvky vyrobené ve spolupráci s renomovanou českou...

HARRY POTTER KOUZLÍ S BAAGLEM!

Také máte doma školáka, jenž čeká na svůj dopis z Bradavic? Přeneste se s námi do jedinečného světa čar a...

JAK SPRÁVNĚ VYBRAT AKTOVKU? PORADILI JSME SE S FYZIOTERAPEUTKOU

Období prázdnin, které jsou prakticky za dveřmi, znamená pro mnohé rodiče také čas, kdy se začínají poohlížet po nové školní...